Devi prirodna kozmetika

Potpuno prirodna kozmetika bez PARABENA i mineralnih ulja!

U našoj liniji koristimo visoko kvalitetne sastojke prirodnog porekla i najčistiju izvorsku vodu!

Kompanija Herba svet započela je proizvodnju nove linije potpuno prirodnih kozmetičkih proizvoda – "Devi", imajući u vidu potrebe savremene žene i muškarca.

naši
proizvodi
Devi prirodna kozmetika

Imajući u vidu potrebe savremene žene i muškarca, čiji je život ispunjen žurbom i stresom, stvorili smo potpuno prirodnu kozmetiku koja hrani i leči kožu.

Svetski trend je da se kozmetički preparati prave od što prirodnijih sastojaka, jer je dokazano da konzervansi i štetne materije koje ubacujemo u organizam preko kože mogu da naruše prirodni balans i ravnotežu našeg organizma.

naši
porizvodi
Devi prirodna kozmetika

"Devi" kozmetika sadrži najkvalitetnije prirodne sastojke: biljna i eterična ulja, pčelinji vosak i izvorsku vodu. Svi proizvodi "Devi" linije kozmetičkih proizvoda su bez parabena, sintetičkih ulja i veštačkih mirisa.

naši
proizvodi

 

zdravIje - bez parabena

Kozmetička linija „Devi” nastala je iz potrebe da pružimo sebi najkvalitetnije prirodne sastojke. Koža, kao naš najveći organ, upija sve. Da li smo se ikad zapitali šta na nju stavljamo, i kad stavimo, da li je zaista hranimo ili preko krema ubacujemo i štetne materije kao što su konzervansi i sastojci sintetičkog porekla, koji mogu narušiti prirodni balans našeg organizma. Da li ste znali da se onim što koža upija može uticati čak i na rad unutrašnjih organa kao što su bubrezi i jetra i da se može poremetiti hormonalna ravnoteža?

Svi proizvodi „Devi“ linije kozmetičkih proizvoda su bez parabena, sintetičkih ulja i veštačkih mirisa.

"Herba svet"

"Herba svet" je preduzeće za proizvodnju lekovitih preparata i prirodne kozmetike na biljnoj bazi. Osnovano je 1996. godine u Beogradu i čini ga tim ambicioznih i mladih farmaceuta, tehnologa i biologa. Najpoznatiji prozvodi kompanije Herba svet su Femisan A i B, Nefrovit, Equigal, Optima forma, Leokardin, Disan i Hipoprostat, koji deluju preventivno i terapijski kod različitih vrsta bolesti.


"Herba svet" je dobitnik dvadeset i jedne zlatne medalje i dva zlatna pehara za kvalitet proizvoda. Najnovije iz "Herba sveta" je paleta proizvoda prirodne kozmetike “Devi”.